Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ مدیرکل بهزیستی استان خوزستان گفت: بیش از ۲۲ هزار گان، دستکش و سایر اقلام توسط زنان خودسرپرست گروه های همیار تحت پوشش بهزیستی تولید و بین خانواده های تحت پوشش بیمارستان ها توزیع شد. ۱۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۲ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

غلامرضا صدیق راد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اهواز اظهار داشت: با شروع ویروس کووید 19 در استان خوزستان با مشارکت موسسات خیریه و گروه های همیار زنان خودسرپرست و کلینیک های مددکاری تحت نظارت بهزیستی در بعضی از شهرستان ها کارگاه های تولیدی راه اندازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی افزود: در این کارگاه ها به صورت روزانه ماسک، گان ، روکش تخت، روبالشی و روکش کفش تولید می شود.

مدیرکل بهزیستی استان خوزستان تصریح کرد: از زمان راه اندازی این کارگاه ها تاکنون حدود 4 هزار دست گان، 14 هزار عدد ماسک، 2 هزار و 500 عدد روکش کفش، 2 هزار روکش تخت و 300 دست روبالشی تولید و بین خانواده های تحت پوشش و بیمارستان ها توزیع شده است.  

صدیق راد گفت: همچنین توزیع 3 هزار و 500 بسته بهداشتی و 5 هزار سبد غذایی شامل هماهنگی شبکه بهداشت و درمان از دیگر خدماتی است که به زنان سرپرست خانوار در ایام شیوع ویروس کرونا ارائه شده است.

‌طوفان همدلی از یک جهاد زنانه / همه ‌برای شکست کرونا به خط شدند +تصاویر ‌هنرمندان و صنعتگران صنایع دستی آسیب‌دیده از کرونا در استان مرکزی کمک بلاعوض می‌گیرند

انتهای پیام/331/ح

R41468/P/S6,57/CT1 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۹۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرانه مصرف سیب زمینی به ۴۵ کیلو رسید

رحیم نیازی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، از دپوی سیب زمینی در انبارها خبر داد و گفت: علی رغم افزایش هزینه های تولید، کشاورزان سیب زمینی کار بدلیل مازاد تولید با زیان روبرو هستند.

به گفته او، با توجه به افزایش هزینه های کارگری، حمل و نقل، بذر، دنباله بندها و ... قیمت تمام شده هرکیلو سیب زمینی ۱۲ تا ۱۳ هزارتومان است، درحالیکه کشاورزان در فروش با زیان ۵ تا ۶ هزارتومانی روبرو هستند.

نیازی سرانه مصرف سیب زمینی را ۴۵ تا ۴۶ کیلو اعلام کرد و افزود: بنابر آمار سالانه ۳ میلیون و ۴۰۰ تا ۳ میلیون و ۵۰۰ هزارتن سیب زمینی بدون احتساب صنایع مورد نیاز است.

عضو هیئت مدیره انجمن سیب زمینی با بیان اینکه مشکلی در تولید سیب زمینی نداریم، گفت: بنابر آمار بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید شده که این میزان مازاد بر نیاز کشور است.

او گفت: بنابر آمار طی ۵ سال اخیر به طور متوسط سالانه ۵۰۰ هزارتن سیب زمینی به بازار‌های هدف صادر شد چراکه صادرات سیب زمینی مازاد تنها راهکار تنظیم بازار و جلوگیری از زیان کشاورزان است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/ مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت
  • امام جمعه شیراز : در مجلس ختم و فاتحه، موسیقی می‌نوازند / شراب‌خواری و قماربازی ضرر دارد / یک دانشمند گفته اگر نصف شراب‌فروشی‌ها تعطیل شود، به نصف بیمارستان‌ها نیاز نداریم
  • ۱۵۰۰ بانوی خودسرپرست کردستانی گواهینامه فنی وحرفه‌ای دریافت کردند
  • اهدای اعضای دانش آموز ۱۳ ساله اهل لالی به ۳ بیمار
  • سرانه مصرف سیب زمینی به ۴۵ کیلو رسید
  • پس از پراید وانت نوبت به بی‌ام‌و وانت رسید!
  • خوزستان نیازمند بیمارستان تخصصی چشم و قلب