Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@22:11:54 GMT

تامین ۱۰ میلیون مترمکعب آب مورد نیاز فضای سبز منطقه ۲۲

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۱۲۰۷۰

تامین ۱۰ میلیون مترمکعب آب مورد نیاز فضای سبز منطقه ۲۲

به گزارش خبرنگار مهر، علی نوذرپور شهردار منطقه ۲۲ در نشست خبری به تشریح شرایط منطقه پس از تصویب طرح تفصیلی این منطقه پرداخت و با یادآوری این نکته که شورای عالی شهرسازی از سال ۹۳ متوجه شد طرح تفصیلی منطقه ۲۲، که از سال ۹۱ در حال اجرا بوده با طرح تهران منطبق نیست، گفت: به واسطه اینکه برخی از مصوبات طرح تفصیلی جدید مربوط به قبل از طرح تفصیلی بوده است و منجر به بارگذاری جمعیتی بیش از توان محیط زیستی منطقه شده بود، برخی از مصوبات لغو و شهرداری ملزم می شود، ظرف ۳ ماه در طرح یاد شده تجدید نظر کند اما تا سال ۹۹ با فراز نشیب های بسیار این طرح تهیه شد و هفته گذشته به تصویب شورای شهر رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در طرح جامع حمل و نقل ریلی شهر تهران که به تصویب شورای عالی ترافیک رسیده از میان ۴ خط جدید مترو تهران، ۲ خطی که مسیر قابل توجهی را منطقه ۲۲ طی می کند و یک ایستگاه از خط های دیگر در این منطقه به بهره برداری خواهد رسید، ابراز داشت: بر اساس دستور شهردار تهران و همکاری شهرداران مناطق ۲ و ۵ خط ۱۰ به منطقه می رسد و این اتفاق در شکل حمل و نقل منطقه تاثیر زیادی خواهد داشت.

وی افزود: مساله آب و فضای سبز در منطقه ۲۲ حائز اهمیت است و فضای سبز منطقه ۲۲ ۳ هزار هکتار است که نسبت به محدود ۶ هزار هکتار حریم منطقه محدوده قابل توجه است و قابل مقایسه با سرانه سبز تهران نیست.

نوذرپور با اشاره به اینکه در حفظ و ماندگاری فضای سبز بحث جدی تامین آب است، گفت: ما در تامین آب دچار کسری هستیم و با توجه به این محدودیت ها تصفیه خانه جدید احداث می شود.

وی در ادامه تشریح کرد: بحث حفظ منابع آبی بحث استراتژیکی برای تهران است و تلاش هایی از سال ۹۰ در این زمینه آغاز شده و بعد از ۹ سال با تفاهم نامه‌ای که با شرکت آب منطقه‌ای داشتیم، این مهم نتیجه نهایی رسید.

شهردار منطقه ۲۲ با بیان اینکه این اتفاق باعث می شود دیگر از مسیر تامین آب خام به سمت آبهای نامتعارف برویم. ابراز داشت: به این ترتیب فاضلاب منطقه از محدوده خارج نمی شود.

وی ادامه داد: استفاده از منابع آب نامتعارف در کاهش نشست زمین تاثیر خواهد داشت.

به گفته نوذرپور بعد از احداث تصفیه خانه تا ۲۵ سال دیگر هر سال ۱۰ میلیون متر مکعب آب برای مصارف شهری تامی ن می شود و در محدوده ۳ هزار هکتاری سبز مورد استفاده قرار می گیرد.

وی افزود: برای تامین آب فضاهای سبز منطقه ۱۲ میلیون کسری داریم و این تصفیه خانه ۱۰ میلیون مکعب کمبود را پاسخ می دهد.

شهردار منطقه ۲۲ با اشاره اینکه طرح تفصیلی منطقه بعد از تایید از سوی فرمانداری در کمیسیون ماده ۵ مطرح می شود و پس از تصویب ابلاغ می شود. خاطر نشان کرد: حداکثر زمان ابلاغ کمتر از یک ماه خواهد بود.

وی در توضیح کمبود سرانه های عمومی در این منطقه با اشاره به اینکه برخی از کمبود سرانه ها در حوزه مدیریت شهری است گفت: با تامین اعتبار مشکلی در اجرای این طرح ها نداریم.

نوذرپور گفت: اما مشکل اساسی سرانه هایی است که بر عهده وزارتخانه هاست مثل سرانه آموزشی و فرهنگی و یا سرانه های مذهبی که در این طرح تفصیلی پهنه و کاربری مناسب دیده شده و با کاهش جمعیت پذیری جدی مواجه هستیم.

وی افزود: طرح تفصیلی فعلی ظرفیت جمعیت پذیری ۷۵۰ هزار نفر را دارد اما طرح ویژه به ۵۲۰ هزار نفر محدود شده است، یعنی دیگر خیلی قابلیت ساخت و ساز تا افق طرح نخواهیم داشت.

وی اظهار داشت: این مساله در راستای تامین سرانه های خدمات عمومی است که باید دولت "سازمان زمین شهری" را مکلف کند که با توجه به تاخیر تامین سرانه زمین در اختیار وزارتخانه های قرار دهد و بودجه آنهم تامین شود.

به گفته وی تراکم منطقه ۲۲ یک پنجم دیگر مناطق تهران است و بیش از ۱۴ منطقه تهران از ظرفیت جمعیت پذیری طرح جامع عبور کرده اند و ممکن است کمبود سرانه مسکن مدیران ارشد را وسوسه کند که در این منطقه در سالهای آینده ساخت و ساز انجام شود.

نوذرپور گفت: در حال حاضر براساس توافقات گذشته بیش از ۴۸۰ هزار نفر بارگذاری جمعیت در منطقه صورت گرفته و تا پایان مهلت قانونی برای ۴۰ هزار نفر دیگر امکان سکونت فراهم می شود و تمامی اراضی دیگر در منطقه ۲۲ با کاربری فراغت و حفاظت زیست محیطی حفظ شده و مجوز ساختمانی داده نمی شود.

نودرپور با اشاره به اینکه طرح تفصیلی مصوب اخیر به پیشنهاد حسن رسولی در شورای شهر یک بند اضافه شد که از دولت خواسته شده برای تامین سرانه هایی که دچار کمبود هستیم به ویژه آموزش و پرورش سازمان زمین شهری مکلف شود.

وی ابراز داشت: حجم قابل توجهی از توافقات که فاقد پروانه ساختمانی هستند براساس مصوبه جدید تعیین تکلیف می شوند که براساس آمار ۱۵۰ پرونده است.

وی افزود: چون حقوقی که شکل گرفته و عمدتاً برای تعاونی ها است. باید به این پرونده ها به صورت قانونی پرداخته شود.

شهردار منطقه ۲۲ بیان کرد: فضاهای عمومی گسسته و حضور ناپذیری که در منطقه شکل گرفته بود به واسطه ساخت و ساز بیش از ظرفیت اکولوژیکی بارگذاری شدند و در آسیب شناسی منطقه توسعه خودرو محور با لحاظ این دو خط اصلی و یک ایستگاه توسعه به سمت حمل و نقل عمومی محور می رود و بحث tod در این طرح دیده شده است.

نوذرپور با اشاره به نادیده گرفتن ملاحظات زیست محیطی و تاثیری که بر جریان باد ورودی به شهر تهران داشته است. شدت گرفتن مال سازی را از دیگر مسایل این منطقه عنوان کرد و گفت: ۸۴۸ هزار متر مربع بارگذاری تجاری در این منطقه وجود دارد.

وی با بیان اینکه حفاظت از محیط زیست در اولویت برنامه های منطقه است گفت: از همین رو توسعه محدوده بزرگراه های همت، حکیم و غرب منطقه مهار شده است و دسترسی معابری که در جریان های خنک منطقه بوده است حذف شده است.

نوذرپور تاب آوری منطقه ۲۲ در برابر بحران را یکی از رویکردهای این طرح تفصیلی برشمرد و گفت: تشکیل بانک زمین و اولویت توسعه کیفی به جای توسعه کمی از دیگر اولویت های منطقه خواهد بود.

وی در خصوص تامین منابع آبی دریاچه چیتگر نیز گفت: دریاچه مشکلی از جهت تامین آب ندارد و این تصفیه آب آن سالانه ۵ میلیارد برای شهرداری هزینه دارد.

نوذر پور دریاچه چیتگر را جزیره خنک منطقه عنوان کرد و اظهار داشت: فضاهای عمومی خوبی را برای منطقه شکل داده و اگر پلی که در حال نهایی شدن مطالعات است، موسوم به پل بام آسمان با قطر ۷۰۰ متری و چرخ و فلک پیرامونی آن احداث شود این پل به سومین المان شهری تهران تبدیل می شود.

کد خبر 4980671 سمیرا خباز

منبع: مهر

کلیدواژه: منطقه ۲۲ شهرداری تهران طرح تفصیلی آب و فاضلاب شهری وزارت آموزش و پرورش ویروس کرونا شورای شهر تهران شهرداری تهران سازمان تامین اجتماعی کمیته امداد امام خمینی قوه قضاییه محسن حاجی میرزایی سربازی سرهنگ نادر رحمانی دستگیری سارق بنیاد شهید و امور ایثارگران امداد رسانی ازدواج شهردار منطقه ۲۲ طرح تفصیلی فضای سبز تامین آب سرانه ها هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۱۲۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محله کم‌برخوردار حصه در مسیر توسعه‌ است

مدیر منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان گفت: محله حصه کم‌برخوردار است که برای پیشرفت و آبادانی آن خیابان شهید رئیسی، میدان شهید مدرس و میدان عروج (شش راه) در حال راه‌اندازی است تا این محله در مسیر توسعه قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمد صیرفی‌نژاد در نشست صمیمانه فرماندار با شهرداران مناطق ۷، ۱۰ و ۱۴ شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه لزوم توجه مسئولان به افزایش سرانه فضای سبز در مناطق از اهمیت خاصی برخوردار است، اظهار کرد: مدیران ارشد شهری همواره برای رفاه شهروندان توجه به اجرای سریع پروژه‌های عمرانی را در دستور کار قرار داده‌اند.

وی ادامه داد: تراکم جمعیت محله حصه نسبت به منطقه ۱۰ زیاد است و نسبت به سایر محله‌های منطقه به فضای سبز بیشتری نیاز دارد.

مدیر منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان تصریح کرد: امروزه مفهوم شهرها بدون وجود فضای سبز مؤثر در اشکال گوناگون آن قابل مقایسه نیست.

صیرفی‌نژاد ادامه داد: شهرها به عنوان کانون‌های تمرکز فعالیت و زندگی انسان‌ها برای اینکه بتوانند پایداری خود را تنظیم کنند چاره‌ای جز پذیرش ساختار و کارکردی متأثر از سیستم‌های طبیعی ندارند؛ در این میان فضاهای سبز شهری جز ضروری و لاینفک پیکره یگانه شهرها نقش اساسی دارد و کمبود آن می‌تواند اختلالات جدی در حیات شهرها به‌وجود آورد.

وی خاطر نشان کرد: به دنبال پیشرفت و آبادانی خیابان شهید رئیسی و میدان عروج (شش راه) و ایجاد فضای سبز برای این دو خیابان، ضلع جنوبی محله حصه تبدیل به پارک جنگلی ۲۶ هزار متری خواهد شد که امیدوارم این فضای سبز تأثیری مناسب روی کیفیت زندگی در این محل داشته باشد.

مدیر منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان گفت: محله حصه کم‌برخوردار است که برای پیشرفت و آبادانی آن خیابان شهید رئیسی، میدان شهید مدرس و میدان عروج (شش راه) در حال راه‌اندازی است تا این محله در مسیر توسعه قرار گیرد.

صیرفی‌نژاد ادامه داد: پارک‌ها و توسعه فضای سبز یکی از عوامل مقابله با آلودگی‌های زیست‌محیطی و ایجاد شرایط آب و هوای مناسب و سالم است که به‌منظور توسعه فضای سبز و به علت مشکل آب تاکنون اقدامی انجام نشده بوده است.

مدیر منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان گفت: حمایت مسئولان در ایجاد فضای سبز مناطق محروم یکی از رویکردهای مدبرانه است که امیدواریم بتوانیم در این مناطق گام مؤثری برای توسعه فضای سبز و ایجاد امکانات رفاهی برداریم.

وی با تشریح مشکلات منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان گفت: در دوره ششم توجه به محله محوری در راستای رفع معضلات شهروندان در دستور کار قرار گرفت و توانستم خدمات عمرانی و فرهنگی قابل توجهی به شهروندان ارائه دهیم؛ امیدوارم با حضور فرماندار و عضو شورای اسلامی معضلات منطقه رفع شود.

به گزارش ایمنا، علی احمدی فرماندار اصفهان و محمدرضا فلاح عضو شورای اسلامی شهر اصفهان ضمن بازدید از پارک ۲۶ هزار متری حصه در نشست هم اندیشی معتمدین و مؤثرین محلات مناطق ۱۰، ۷ و ۱۴ شهرداری اصفهان در مهمانسرای منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان حضور یافتند

در ادامه این نشست معتمدان و موثرین منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان مشکلات خود را بیان کردند و فرماندار قول داد با حضور بیشتر در منطقه در جریان معضلات قرار گیرد.

کد خبر 750071

دیگر خبرها

  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • کاهش حجم آب سد طالقان علت کاهش حق آبه قزوین
  • سرانه مصرف سیب زمینی به ۴۵ کیلو رسید
  • سرانه فضای ورزشی مدارس اردبیل ۲.۵ برابر شد
  • مسجد و فرهنگسرا را چرا داخل پارک می‌سازند؟/ تهران خشک به بوستان نیاز دارد
  • امکان تامین نهاده دام و طیور با کشت فراسرزمینی/می توان هاب غذایی منطقه شد
  • هفت کشور جهان تمام برق مورد نیاز را از منابع تجدیدپذیر تامین می‌کنند
  • کلانشهر تهران ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس برقی نیاز دارد
  • محله کم‌برخوردار حصه در مسیر توسعه‌ است
  • ۶۰ هکتار به سرانه فضای سبز شهر سنندج افزوده می‌شود