Web Analytics Made Easy - Statcounter

شریعتمداری مدیریت بازرسی و نظارت اتاق اصناف استان یزد از بازرسی بیش از ۲۲ هزار و ۵۰۰ واحد صنفی استان یزد طی سه ماه اخیر خبر داد.

«حسین شریعتمداری» مدیریت بازرسی و نظارت اتاق اصناف استان یزد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، از بیش از بیست و دو هزار و پانصد مورد بازرسی از واحدهای صنفی و صدور ٢٤٣٤ اخطار ١٥ روزه برای واحدهای فاقد پروانه كسب در سطح استان یزد در سه ماهه سوم سال ١٣٩٩ خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تعداد بازرسی های انجام گرفته در سطح استان یزد، گفت: در سه ماهه سوم سال جاری، تعداد ٢١٢ گشت مشترک با سایر ارگان ها از قبیل اداره تعزیرات حکومتی استان، فرمانداری، اداره نظارت بر اماكن عمومی، سازمان صنعت، معدن و تجارت، کمیسیون بازرسی اتحادیه های صنفی، بسیج اصناف، مرکز بهداشت، اداره استاندارد، معاونت غذا و دارو و غیره انجام گردید.

مدیریت بازرسی و نظارت اتاق اصناف یزد افزود: تمرکز اصلی بازرسان در بازرسی های انجام شده بر روی انواع کالاهای اساسی و مایحتاج مردم از قبیل گوشت قرمز، مرغ، تخم مرغ، محصولات لبنی، میوه و تره بار، نان، برنج و حبوبات، انواع روغن خوراكی، انواع ماسک، محلول و ژل ضدعفونی كننده، تلفن همراه، لاستیك خودرو، لوازم یدکی، روغن موتور و خدمات تعمیر اتومبیل، لوازم خانگی، خدمات مشاورین املاك، آهن آلات، سیمان و ... بوده است.

شریعتمداری، اظهار داشت طی سه ماهه سوم سال جاری تعداد ١٣٦٣ مورد شکایت مردمی (حضوری و تلفنی) توسط بازرسی و نظارت اتاق اصناف استان دریافت شد و در كوتاهترین زمان ممكن مورد رسیدگی قرار گرفت.

مدیریت بازرسی و نظارت اتاق اصناف یزد افزود: در مجموع طی سه ماهه سوم سال جاری تعداد٨٥٤ پرونده تخلفات با عناوین مختلف از قبیل گرانفروشی، كم فروشی، عدم درج قیمت، تقلب، عدم صدور صورتحساب، احتكار و ... در سطح استان یزد تشکیل شده است که پس از طی مراحل اداری جهت رسیدگی و صدور حکم، به شعب تعزیرات حکومتی استان ارجاع داده شده است.

وی عنوان کرد: در سه ماهه سوم سال، با توجه به موج سوم شیوع ویروس کرونا تذکرات لازم توسط بازرسان اتاق اصناف استان به واحدهای صنفی در خصوص اجرای دستورالعمل های بهداشتی صادر و گشتهای مشترك با ارگانهای ذیربط انجام گردید تا اقدامات بازدارنده جهت پیشگیری از شیوع بیماری ناشی از ویروس كرونا و تعطیلی واحدهای صنفی توسط متصدیان واحدهای صنفی انجام گردید.

پایان پیام/682

منبع: شبستان

کلیدواژه: بازرسی از صنوف نظارت و بازرسی شبستان یزد اتاق اصناف استان سه ماهه سوم سال واحدهای صنفی استان یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۰۶۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کد یکتا برای واحدهای صنفی اجباری است

به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا رستگار رئیس اتاق اصناف در مصاحبه رادیویی، گفت: یکی از سیاست‌های دولت، خدمات الکترونیک است. یعنی یک سری خدمات نهادهای دولتی باید در بستر الکترونیکی انجام شود. یک سری مجوزها از سوی درگاه مجوزها اعطا شده و در ادامه نیز بحث الکترونیکی شدن روی داد که در دستور کار دولت است.

رستگار تاکید کرد: الکترونیکی کردن مجوزها نیازمند آن است که تمام کسانی که دارای مجوز کسب و کار هستند برای دریافت تسهیلاتی که دولت ارائه می‌دهد باید کد یکتا را داشته باشند.

وی گفت: کد یکتا متصل به حساب بانکی افرادی می‌شود که فعالیت اقتصادی دارند. بیشتر افراد باید جسم مجوز را با خود می‌بردند و یا استعلامی از نهادهای ذیربط انجام می‌شد تا اعتبار پروانه کسب بررسی می‌شد. با الکترونیکی شدن و ایجاد کد یکتا نیازی نیست که اشخاص حقیقی و حقوقی که دارای پروانه کسب هستند مجوز را با خود ببرند.

این مقام صنفی یادآور شد: مهمترین موضوعی که اتاق اصناف و اتحادیه‌ها دنبال می‌کنند آن است که همه فعالان اقتصادی باید پروانه کسب داشته باشند. سپس آنکه این مجوزها مورد تأیید درگاه ملی مجوزها باشد. با کد یکتایی که افراد دریافت می‌کنند هم افرادی که مجوز دارند و یا مجوز قدیمی دارند و نیازمند به روز شدن هستند، عملیات به روز رسانی خود را انجام می‌دهند.

وی گفت: تهران دارای ۱۳۵ اتحادیه و نزدیک به ۵۰۰ هزار واحد صنفی دارای پروانه هستند و همه آنها باید کد یکتا را دریافت کنند. افرادی که پروانه کسب ندارند حتماً باید با این کد یکتا مجوز کسب و کار را دریافت کنند.

رئیس اتاق اصناف تهران خاطرنشان کرد: یکی از موضوعات مهم این است که همه مردم تا پایان این ماه باید برای دریافت کد یکتا به آدرس الکترونیکی اقدام کنند. غیر از آن افراد صنفی می‌توانند به اتحادیه مرتبط مراجعه کنند و اتحادیه‌ها نیز این کد را ارائه می‌کنند.

کد خبر 6095507

دیگر خبرها

  • تشکیل ۱۰ پرونده برای واحد صنفی متخلف در زاهدان
  • همه واحدهای صنفی باید شناسه یکتا دریافت کنند
  • کد یکتا برای واحدهای صنفی اجباری است
  • کمبود آرد در اسدآباد وجود ندارد
  • همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند
  • ۱۳۱ واحد صنفی در مشهد پلمب شدند
  • پلمب ۱۳۱ واحد صنفی در مشهد
  • هیچ‌گونه کمبود آردی در اسدآباد نداریم
  • رئیس اتاق اصناف کشاورزی مشکلات کشاورزان را به معاون وزیر منتقل کرد
  • آغاز نخستین بازرسی و نظارت خانه‌های محیط زیست کشور از گیلان