Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان حراست کل کشور گفت: گلوگاه‌های عام فساد در ورزاتخانه‌ها و وزارت کار و به ویژه در شستا و شرکت‌های زیر مجموعه شناسایی شده است، در یک مجموعه بزرگ مانند وزارت کار، ۲۲ مورد گلوگاه فساد شناسایی شد که با آن برخورد می‌کنیم.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سید حسین حجتی، رئیس سازمان حراست کل کشور، امروز در مراسم معرفی سرپرست جدید حراست وزارت تعاون و کار، اظهار داشت: سه رویکرد کلان مبتنی بر فرمایش رهبری و سیاست‌های کلان شامل صیانت از دارایی‌های ارزشمند نظام، مبارزه بی‌امان با فساد و سلامت نظام اداری، وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون وزیر اطلاعات افزود: در زمینه صیانت از دارایی‌های ارزشمند نظام نگاه ما پیشگیرانه و نه سخت‌گیرانه است، همه اجزاء دولت جزو سرمایه‌های کلان کشور هستند، به ویژه نیروی انسانی متخصص از سرمایه‌های کشور به شمار می‌رود. شرکت‌ها و اموال آن‌ها حق‌الناس و حق نظام است که باید به درستی حفظ شود و هیچ حقی نباید ضایع شود، از جمله اینکه با آبروی افراد هم نباید بازی شود. در عین حال با مفسدان شدیدترین برخورد را خواهیم داشت.

رئیس سازمان حراست کل کشور افزود: قرار نیست رهاسازی کنیم تا فسادی شکل گیرد و بعدا برخورد کنیم، بلکه شناسایی گلوگاه‌های فساد را باید ابتدا انجام دهیم. گلوگاه‌های عام فساد در وزاتخانه‌ها و وزارت کار و به ویژه در شستا و شرکت‌های زیر مجموعه شناسایی شده است. در یک مجموعه بزرگ مانند وزارت کار، ۲۲ مورد گلوگاه فساد شناسایی شده و با آن برخورد می‌کنیم.

حجتی این را هم گفت: تشکیل پرونده در حراست‌ها باید به گونه‌ای باشد که فسادی شکل نگیرد و نگاه ما در حراست شاید سخت‌افزاری باشد، اما در حراست کل نگاه ما یاری‌گرانه به مسائل است و در حوزه دانش‌بنیان‌ها باید مزیت‌آفرین باشد.

وی همچنین گفت: امسال قرار است در شستا ۴۰۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری جدید صورت گیرد. در دولت‌های قبلی هر کدام با یک تیغ از شستا برداشت می‌کردند، اما در دولت سیزدهم تصمیم گرفته شده از بدهی ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار میلیارد تومانی دولت به شستا، ۹۰ هزار میلیارد تومان را تسویه کند و امیدواریم در سال‌های آینده دولت بدهی خود را به تامین اجتماعی با وام‌ها تسویه کند.

معاون وزیر اطلاعات همچنین ارز ترجیحی فسادزا عنوان کرد و گفت: با تدابیری که اندیشیده شده حذف ارز ترجیحی حمایت می‌شود و حمایت‌های ما مبتنی بر بیانیه گام دوم است که در آن عدالت‌گستری و فسادستیزی سر فصل همه حراست‌ها قرار می‌گیرد و باید بیانیه گام دوم سیاست‌های اقتصاد مقاومتی رعایت شود که این سیاست‌ها در ۲۹ بهمن ۹۲ ابلاغ شد که اگر همه دستگاه‌ها آن را اجرا می‌کردند شرایط کشور امروز این گونه نبود.

حجتی گفت: بیانیه گام دوم توجه به مزیت‌آفرینی است و حمایت از منافع مردم و جلوگیری از شکل‌گیری فساد در مجموعه‌ها است. همچنین باید با تعارض منافع به هر شکلی مقابله شود تا گلوگاه‌های فساد شکل نگیرد.

وی از حسین‌پور مسئول جدید حراست کار خواست تا با گلوگاه‌های فساد مبارزه کند.

رئیس سازمان حراست کل کشور اظهار داشت: دبیرخانه دانش‌بنیان‌ها در حراست کل کشور ایجاد شد که اولا به همه جا اشراف داشته باشد و نیازسنجی دانش بنیان‌ها را انجام دهد. در این زمینه با وزیر علوم و معاون علمی و فناوری رئیس جمهور جلسات مشترکی برگزار کردیم. ۵ هزار طرح کلان اقتصادی که با دانش بنیان‌ها قابل حل است تهیه کردیم که اگر این طرح‌ها اجرا شود، اشتغال قابل توجهی در کشور ایجاد می‌شود.

وی افزود: در حراست کل وحدت فرماندهی بسیار مهم است و امیدواریم در حراست وزارت کار هم وحدت فرماندهی ایجاد شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: گلوگاه فساد وزارت تعاون شستا رئیس سازمان حراست کل کشور دانش بنیان ها وزارت کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۰۴۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی قطعی ۸۸۷ نقطه حادثه‌خیز در کشور طی یک سال گذشته

صباغ زاده مدیر کل دفتر نگهداری علائم و تجهیزات و توسعه سازمان حمل و نقل جاده ای وزارت راه و شهرسازی با بیان اینکه  سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در سال ۱۴۰۲، ۷۲۵ نقطه پرتصادف را اصلاح کرد گفت: این نقاط  را مجموعه پلیس راه در استان صورت جلسه کرده و  کمیسیون ایمنی راه های کشور به عنوان نهاد راهبر ایمنی راه‌ها در سال‌های گذشته دستورالعمل‌ هایی را تهیه کرده بودند. دستگاه‌هایی که در شناسایی نقاط حادثه خیز دخیل هستند مصوب و به سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای برای  شناسایی و رفع آن ابلاغ کردند.

وی افزود: در سال ۱۴۰۱،  ۸۸۷ نقطه پرتصادف در سطح کشور شناسایی و اولویت بندی شد و  با پیگیری وزیر راه و شهرسازی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ظرف ۲ سال این ۸۸۷ نقطه را اصلاح کرد.

او بیان کرد: در سال ۱۴۰۲ سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای از  ۸۸۷ نقطه، ۴۱۲ نقطه را اصلاح و بر اساس بررسی‌هایی که انجام شد عملیات اصلاحی انجام گرفت.

صباغ زاده توضیح داد: خارج از ۴۱۲ نقطه ما تعدادی پروژه‌های نیمه تمام از نقاط شناسایی شده قبلی و نقاطی که تحت هر عنوانی بعنوان نقطه پرتصادف تعریف شده است در سال ۱۴۰۲ هم اصلاح کردیم که در مجموع ۷۲۵ نقطه را برطرف کردیم.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • تشییع پیکرهای شهدای گمنام در سراسر کشور
  • قوه قضاییه در مبارزه با فساد هیچ تبعیضی قائل نمی شود
  • سرپرست حوزه معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد رشت معرفی شد
  • دولت اژدهای هفت سر فساد را در بخش‌های مختلف شناسایی کند
  • خبر مهم از قانون کار و قرارداد کارگران/ وزیر کار: اصلاح قانون کار و دائمی شدن قرارداد کارگران در نوبت رسیدگی هیات دولت است
  • اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها محور اصلی تعلیم و تربیت اجتماعی هستند
  • شناسایی قطعی ۸۸۷ نقطه حادثه‌خیز در کشور طی یک سال گذشته
  • اشتغال ۹۲ هزار نفری تعاونی‌های زنان در کشور
  • (ویدئو) یک دختر جواد عزتی را بغل کرد؛ حراست گیر داد
  • پیشنهاد اصلاح موادی از قانون کار برای حمایت از کارگران